Fouten maken mag! Ze zijn het bewijs dat je probeert.

Juf Karen

Ik heet Karen Jackers en ben de troste mama van Daan, Jasper en Nette. Mijn partner heet David Schrijvers. Samen wonen we op de Sint-Aldegondisstraat, nummer 33 in Kleine-Spouwen. Ik ben geboren op 20 maart 1982 te Tongeren. Aan de jongens en de meisjes van het derde en vierde leerjaar geef ik wiskunde, Nederlands en muzische opvoeding. Mijn hobby’s zijn wandelen met onze hond Puk en supporteren voor mijn kinderen tijdens hun sporten. Juf zijn is een droomjob omdat ik het heel fijn vind om samen met kinderen op weg te gaan, van elkaar te leren en hen te zien groeien. Kinderen zijn ontzettend dankbaar en je krijgt er heel veel van terug.

Juf Neeltje

Hallo allemaal, ik ben Neeltje Palmers. Op 30 april vier ik mijn verjaardag.

Ik ben afkomstig uit Alken maar woon ondertussen samen met mijn partner Gert in het mooie Vlijtingen. Samen hebben we één dochter, Juline. Zij is 1,5 jaar oud. Ik ben een echt familiemens en geniet er dan ook van om zoveel mogelijk tijd met hen door te brengen.

Samen met mijn gezin maak ik graag lange wandelingen of fietstochten. Een lekker etentje of een gezellig terrasje staat bij ons ook regelmatig op het programma. Tijdens de vakanties kiezen we ervoor om naar de Belgische kust te trekken. Zandkastelen bouwen, in het water spelen, winkelen op de winkelstraat, een glaasje klinken… Dit allemaal is vakantie voor mij!

Al van kinds af aan wou ik graag met kinderen werken. Ondertussen ben ik al aan mijn zevende schooljaar als juf bezig. Buiten mijn opleiding als leerkracht lager onderwijs, behaalde ik ondertussen ook mijn diploma Zorgverbreding en Remediërend leren. Een school is een veilige omgeving waarin ieder kind de tijd en ruimte krijgt om uit te bloeien tot de mooiste versie van zichzelf en daar help ik maar al te graag aan mee!